KUU Zasadbreg pjesmom i plesom pozdravila jesen

U prepunoj dvorani Društvenog doma u Zasadbregu jučer je po sedamnaesti put po redu održana priredba Pozdrav jeseni u organizaciji KUU Zasadbreg, a povodom Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Na priredbi su prvi nastupili članovi male tamburaške sekcije pod vodstvom Danijela Korunića, koji su s radom započeli prošle godine, te dječja sekcija KUU Zasadbreg. Skladbu Međimurski venček i splet pjesama pod nazivom Dekle popovleju izveli su članovi starije tamburaške sekcije KUU Zasadbreg, a svojim glasom i plesom upotpunile djevojke iz KUU Zasadbreg.

U goste su došli KUD Stjepan Šajnović iz Osekova u Moslavini, KUD Valentinovo iz Zagreba, KUD Strmec iz Strmca te članice ŽVS Veseli Međimurci iz Čakovca pod vodstvom Andreje Ščapec. Voditeljica programa bila je Lucija Flac.

KUU Zasadbreg i ovog je puta priredila lijepu večer s obiljem narodnih pjesama i plesova, a posjetitelji priredbe počastili su svaki nastup čuvara narodne baštine ogromnim pljeskom.

premeseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content