TURSKA VSU Žiškovec predstavljala Hrvatsku na Svjetskom vatrogasnom prvenstvu

Završilo je još jedno Svjetsko vatrogasno sportsko prvenstvo koje se od 25. rujna do 1. listopada održavalo u turskom gradu Izmiru, a na kojem je nastupila i ženska ekipa Vatrogasne sportske udruge Žiškovec kao predstavnik Republike Hrvatske.

Ekipu su činile: Lea Vugrinec i Mateja Vugrinec iz Murskog Središća, Magdalena Doležaj iz Brezja i Iva Patafta iz Strahoninca. Ekipa je nastupila u 3 discipline: penjanju na toranj, utrci na 100 m s preprekama i štafetnoj utrci 4×100 m s preprekama.

Uz ekipu ovdje su bili Milivoj Taslak kao sudac te voditelj reprezentacije i trener, Radovan Zadravec, dopredsjednik Međunarodne vatrogasne sportske federacije.

– Zahvaljujemo se svim sudionicima koji su vlastitim angažmanom i financijskim doprinosom doprinijeli popularizaciji vatrogasnog sporta u Hrvatskoj te dostojno prezentirali hrvatsko vatrogastvo.

Zahvala ide i sponzorima i donatorima koji su omogućili nastup na prvenstvu: Gradu Čakovcu, Općini Sveti Juraj na Bregu i Općini Strahoninec za potpore natjecateljima sa svoga područja, te poduzećima Alpro Šardi Selnica i BON TON Zagreb te Zlatku Orsagu iz Vularije – poručuju iz Žiškovca.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

Scroll to Top Skip to content