Jedanaest Goranovaca na matematičkom natjecanju

Nakon održanog školskog natjecanja iz matematike na Županijsko natjecanje plasiralo se jedanaestero učenika Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Iz petog i šestog razreda iz ove škole plasiralo se po četvero učenika, iz sedmog razreda dvojica učenika i jedan učenik osmog razreda.

Rezultat je ovo predanog rada učenika, a pred njima je tek sada posao da potvrde 15. veljače u Murskome Središću da rezultati s školske razine natjecanja nisu bili slučajni.

Učenici koji će sudjelovati na županijskom natjecanju iz ove škole su petaši Karlo Bratko, Mateja Novak, Filip Pintarić i Ruben Telebar. Četvorku iz šestog razreda čine Karlo Pajnogač, Vinko Sabolčec, Klara Grošanić i Viktorija Dretar. Dvojica predstavnika sedmog razreda bit će Karlo Maček i Miho Hren, a u osmom razredu plasman je svojim bodovnim učinkom zaslužio Luka Vinković.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content