Općini Sveti Juraj na Bregu odobreno 1.35 milijuna kuna za sufinanciranje EU projekta

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je Općini Sveti Juraj na Bregu 1,35 milijuna kuna bespovratnih sredstava za potrebe sufinanciranja provedbe Europskog projekta na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu.

Odobreni iznos namijenjen je za sufinanciranje dijela sredstava koje je Općina Sveti Juraj na Bregu dužna osigurati iz vlastitih izvora u provedbi projekta  „Rekonstrukcija dječjeg vrtića i jaslica“ u Lopatincu.

Izgradnja objekta započela je početkom ožujka 2019.godine, a trajat će do siječnja 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6,8 milijuna kuna, a Općina Sveti Juraj na Bregu je iz Europskog ruralnog  fonda u 2018. godini osigurala 4.6 milijuna kuna. Projektom će se dograditi prizemlje i kat te adaptirati postojeći prostori. Ukupna površina nakon rekonstrukcije objekta iznosit će 780 m2 . Vrtić je projektiran za smještaj 80 djece u vrtićkim i jasličkim skupinama.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content