300 tisuća kuna za projekt „Rekonstrukcija – dogradnja doma kulture u Frkanovcu’

Temeljem prijave Općine Sveti Juraj na Bregu na LAG-ov Natječaj za provedbu tipa operacije 2.1.2. „Poboljšanje opće društvene infrastrukture i proširenje lokalnih temeljnih usluga“, Upravni odbor LAG-a Međimurski doli i bregi donio je na sjednici 12. rujna 2019. Odluku o odabiru projekta.

Projekt „Rekonstrukcija – dogradnja doma kulture u Frkanovcu’“ odabran je od strane Upravnog odbora LAG-a za dodjelu potpore u iznosu od 300 tisuća kuna. Daljnju administrativnu kontrolu Odluka o svim odobrenim projektima od strane LAG-a na području Međimurske županije obavlja Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Očekivani rezultati projekta biti će uređena i završena rekonstrukcija-dogradnja zgrade Doma kulture u Frkanovcu koji će biti na raspolaganju djeci, mladima i stanovnicima Općine Sveti Juraj na Bregu. Ukupna površina rekonstruiranog doma biti će 145 m2.

Navedeni Dom kulture koristiti će se za rad udruga, radionice, prezentacije, manifestacije te mjesto za druženje starijih osoba.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content