Sportski susreti umirovljenika u Gornjoj Dubravi

U nedjelju 17.09.2017. u Gornjoj Dubravi, „kod Jelene“, u organizaciji podružnice umirovljenika Novo Selo Rok-Krištanovec održani su sportski susreti umirovljenika pet susjednih podružnica. Učestvovale su podružnice umirovljenika: Novo Selo Rok-Krištanovec, kao domaćini, te podružnice umirovljenika Selnice, Šenkovca, Sv. Jurja na Bregu i Podturna, kao gosti. Natjecalo se u 6 disciplina i to: kuglanje muški i žene, pikado muški i žene, bacanje kolutova i gađanje zračnom puškom.

Podružnica umirovljenika Sv. Juraj na Bregu u četiri discipline je osvojila prvo, u jednoj treće i u jednoj disciplini četvrto mjesto. U ukupnom plasmanu podružnica umirovljeni Sv. Juraj na Bregu osvojila je prvo mjesto. Za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto u ukupnom plasmanu podružnice su osvojile pehare, a najuspješniji pojedinci osvojili su medalje. Naši članovi sportaši, kao pojedinci osvojili su pet medalja.

Nakon zanimljivog natjecanja nastavilo se ugodno druženje uz ples i pjesmu do kasno u noć.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content