STOLNI TENIS Prve dječje igre u Zasadbregu

Stolnoteniski klub Zasadbreg na inicijativu svojega najboljega igrača Josipa Magdalenića i brata mu Nikole te uz potporu klupskoga rukovodstva s predsjednikom Dušanom Sabolčecomna čelu s početkom ove sezone kreće u rad s najmlađima. S tim u vezi u subotu je u Domu kulture u Zasadbregu organizirao 1. dječje igre za djecu od 5 do 11 godina i njihove roditelje na kojima su uz zabavu i igre na stolu te terenima ispred dvorane procijenili talentirane pojedince s kojima bi se isplatilo raditi.

Odazvalo se četrdesetak dječaka i djevojčica, kojima su prvotimci MSTC Čakovca i vjerujemo budući ambiciozni i uspješni treneri Karlo Jambor i Filip Panić praktično pokazali osnovne stolnoteniske pokrete. Nakon toga napravili su i provjeru naučenoga pa su oni koji s najviše prebačenih loptica na drugu stranu stola nagrađeni i medaljama, koje im je uz Josipa Magdalenića podijelio načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, koji je obećao punu potporu Općine u radu s njima.

Djeca su zaigrala i nogomet na male golove, a roditelji se okušali u pikadu i disk golfu. Djecu je  klub uz pomoć sponzora počastio slatkim paketićima, a sve zajedno i hot dogom i pićem, u čiju su pripremu bili uključeni i neki od igrača seniorske ekipe i roditelja.

U klubu mogu biti zadovoljni interesom, a zadovoljstvo će biti još i veće ako se u treninge, koje će voditi već spomenuti Jambor i Panić, uključi bar polovica tih dječaka i djevojčica.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content