SVAKA ČAST DEČKI Saša Šajnović i Dušan Mesarić iz Zasadbrega istrčali Vukovarski polumaraton

Saša i Dušan su svojim sudjelovanjem i rezultatima ponosno predstavljali Zasadbreg i Međimurje

Dva trkača iz Zasadbrega, Saša Šajnović i Dušan Mesarić, sudjelovali su jučer, 25. svibnja, na Vukovarskom polumaraton dužine 20 kilometara. Njihova želja bila je da ih prati vukovarski branitelj iz Čakovca, Srečko Lukman, koji se borio na vukovarskom bojištu. Tom prilikom su obišli znamenitosti, vukovarsko groblje i ostale spomenike, te su proveli nezaboravno vrijeme s čovjekom koji je bio sudionik tih događanja tijekom Domovinskog rata.

Na utrci je Saša Šajnović zauzeo 15. mjesto u svojoj kategoriji, dok je Dušan Mesarić osvojio 10. mjesto u svojoj kategoriji. Ova dva trkača redovito sudjeluju na utrkama u Međimurju i diljem Hrvatske, pokazujući svoju predanost i ljubav prema trčanju.

Polumaraton, kojeg je otvorio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, započeo je u 8:30 sati i završio u 11 sati. Uz domaće hrvatske trkače, sudjelovali su i dvojica Kenijaca te dvije Kenijke, koji su zauzeli vodeća mjesta utrke. Ukupno je na utrci sudjelovalo 607 trkača.

Saša i Dušan su svojim sudjelovanjem i rezultatima ponosno predstavljali Zasadbreg i Međimurje, dok su ujedno odali počast svim braniteljima Vukovara.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Pavo Jazvić
Foto: Srečko Lukman

Scroll to Top Skip to content