PUT ZA ZAGREB Mališani iz Dječjeg vrtića ‘Jurovska pčelica’ uživali na velikom završnom izletu

Ovu generaciju pamtit ćemo zauvijek po slozi, igri, smijehu, veselju, prijateljstvu i prvim ljubavima – poručuju iz vrtića

Kako pedagoška godina odmiče kraju, djeca iz Dječjeg vrtića “Jurovska pčelica” otišla su na svoj veliki završni izlet.

Skupine “Zvjezdice” s odgojiteljicama Tatjanom Jalšovec, Ivanom Tomašić te asistenticom Anjom Horvat te naši veliki ‘Zmajčeki” s odgojiteljicama Stelom Andrašec i Martinom Radek pomno su isplanirali dan.

Rano ujutro je autobus s najveselijim putnicima krenuo put Zagreba.

-Posjetili smo Minipolis, upoznali se s raznim zanimanjima i djelatnostima. Jednog trena bili smo vatrogasci i gasili zgradu koja gori, a već drugi tren vozili smo tramvaje, pjevali, postali tv voditelji i poznate zvijezde.

Nakon ukusnog ručka, naš put odveo nas je u poznati zagrebački park Bundek. E tek smo tamo imali pravo veselje; pravi pravcati piknik i igra na najboljem igralištu ikad.

Dan nam je brzo proletio, no uspjeli smo se još prošetati do jezera na Bundeku, poigrati se i zaključiti da jedva čekamo ljeto!

Još jedna vrtićka godina ide prema kraju, naši nam predškolci na jesen kreću u školu, a ovu godinu i sve naše izlete pamtit ćemo zauvijek po slozi, igri, smijehu, veselju, prijateljstvu i prvim ljubavima – poručuju iz vrtića.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio/foto: DV Jurovska pčelica

Scroll to Top Skip to content