Sveti Juraj na Bregu slavi Dane općine: Bogat program čeka vas od 20. travnja do 5. svibnja!

Od 20. travnja do 5. svibnja Sveti Juraj na Bregu slavit će Dan općine bogatim programom manifestacija. Program nudi raznovrsne sadržaje za sve ukuse, od sportskih natjecanja i kulturnih događanja do gastronomskih užitaka i zabave.

Biciklistička utrka C2C gravel otvara bogat program Dana općine Sveti Juraj na Bregu već u subotu, 20. travnja u 10 sati!

U nedjelju, 21. travnja, DVD Lopatinec otvara vrata svima koji žele upoznati njihov rad na Danu općine.

Sveti Juraj, župni patron, slavit će se svečanom misom u utorak, 23. travnja, na blagdan Sv. Jurja.

Knjiga pjesama Katarine Meglić Ptičar predstavlja se u četvrtak, 25. travnja, u Domu mladeži KUD Sveti Juraj na Bregu.

U petak, 26. travnja, u Domu mladeži Lopatinec održat će se Općinski stolnoteniski turnir, a u Domu kulture Jurice Muraia u Pleškovcu izložba starih fotografija “Sveti Juraj negda”.

1. Vinski pohod Svetog Jurja održava se u subotu, 27. travnja, s početkom u 10 sati, a navečer će u Brezju na Forestlandu nastupiti Luka Basi i Ljubavnici.

U nedjelju, 28. travnja, kroz Međimurje biciklima će se voziti na manifestaciji BIMEP.

Ponedjeljak, 29. travnja, rezerviran je za promociju monografije u Domu kulture Jurice Muraia Pleškovec s početkom u 18 sati.

Na Praznik rada u 10 sati počinje kuhanje prvomajskog graha u parku Forestland, a za dobru zabavu bit će zaduženi Kumovi.

Predstava “Ljubaf” Kerekesh teatra izvest će se u subotu (4. svibnja) u sportskoj dvorani u Pleškovcu.

3. Međimurski rally 2024. održava se u nedjelju (5. svibnja).

prenesneno s: www.mnovine.hr
objavila: Sanja Heric



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content