Na 17. turniru u stolnom tenisu u Brezju okupilo se 25 igrača svih dobnih skupina

Na turniru u stolnom tenisu kojeg već 17. godinu zaredom organizira Društvo žena „Breza“ iz Brezja okupilo se 25 igrača svih dobnih skupina.

Nakon nasumičnog izvlačena odabrani su parovi, a kroz tri kola i sumiranja rezultata, kao pobjednici u muškoj kategoriji izašli su: Damir Ivanuša (1. mjesto), Toni Škvorc (2. mjesto) i David Lukman (3. mjesto), a koji je ujedno i najmlađi stolnotenisač koji je sudjelovao na turniru. Najstariji sudionik bio je Slavko Bašnec. U ženskoj kategoriji, prvo mjesto odnijela je Tatjana Živko, na drugom mjestu našla se Nevenka Modrić, a na trećem Jelena Mati.

Po završetku turnira, za sve sudionike pripremljena je okrjepa te se druženje nastavilo u dobrom raspoloženju.

Uza to, vrijedi napomenuti da Udruga žena „Breza“ Brezje tijekom godine organizira niz kreativnih, edukativnih i sportskih radionica, pa je tako 18. travnja 2024. u 18:00 sati najavljena radionica nordijskog hodanja koju će voditi Astrid Mudri, magistra fizioterapije i instruktorica nordijskog hodanja. Okupljanje započinje kod DVD-a Brezje, a za sve zainteresirane sudjelovanje je besplatno.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: BL



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content