153 trkača sudjelovalo na 6. međimurskom trailu

6. Međimurski trail uspješno je priveden kraju uz sudjelovanje 153 trkača od čega 48 na 26 km te 105 na 10 km.

Uz ne pretjerane toplo vrijeme, u zraku se zadržao i pustinjski pijesak te na nekim dionicama i jak vjetar što je dodatno otežalo svladavanje ionako teške staze na kojoj se do Štrigove nakupilo i preko 900 m visinske razlike.

No sve to nije spriječilo hrabre trkače da stignu do cilja i unatoč velikim naporima kući ponesu i lijepe uspomene.

Na 10 km od Čakovca do crkve Sveti Juraj na Bregu prvi je u cilj stigao Vedran Rešetar iz Šenkovca u vremenu 39 minuta i 35 sekundi, ispred Tomislava Šalamona iz Ludbrega i Denisa Horvata iz Svete Marije.

U ženskoj konkurenciji na istoj dionici pobijedila je Nina Dobša iz Čakovca s rezultatom 48:00 a iza nje u cilj su stigle Tina Šolja i Karla Dujić, također obje iz Čakovca.

Stazu duljine 26 km od Čakovca do Štrigove prvi je svladao Siniša Škvorc iz Slemenica u vremenu 2 sata 18 minuta i 30 sekundi a iza njega u cilj su ušli Igor Horvat iz Preloga i Aleš Novak iz Maribora. Kod žena na 26 km pobijedila je Lea Kos iz Šenkovca u vremenu 2 sata 49 minuta i 42 sekunde dok su se na drugo i treće mjesto plasirale Ivana Kikelj iz Zagreba i Laura Trstenjak iz Pušćina.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Luka Pongračić
foto: Atletski klub Međimurje



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content