Nogometni klub Mali Mihaljevec pripreme za novu sezonu započeo je turnirom u beli

Sredinom veljače u prostorijama Nogometnog kluba Mali Mihaljevec organiziran je već tradicionalni turnir u beli, a ovim događajem obilježene su pripreme za novu nogometnu sezonu. Predsjednik vijeća Mjesnog odbora, ali i aktivni član kluba Vedran Kovačić, ukratko nam je ispričao o realiziranim planovima u 2023. godini, ali i planovima za tekuću godinu.

Organizator turnira u beli je NK Mali Mihaljevec, a ovo se događanje organizira iz godine u godinu. Turnir je okupio oko 20 parova, a ova okupljanja pripremamo kako bi se naši članovi i mještani imali prilike zabaviti i družiti. Sezona nam počinje u ožujku, a pripreme su u tijeku. Naša je sportska ambicija za ovu godinu ostati u prvoj ligi, a što se tiče planova za prostor, ove godine planiramo ceradom ograditi nadstrešnicu kako bi prostor bio funkcionalan kroz cijelu godinu, čak i za hladnijeg vremena. Uveli smo i centralno grijanje, jer su se prostorije kluba dosad grijale na plinu peć, a kupili smo i hladnjaču, rekao je Kovačić.

Nakon što su prošlog vikenda nastupili u Križovcu, ovog vikenda odigrava nova prijateljska utakmica u Držimurcu, dana 18. veljače 2024. godine u 15:00 sati, a tijekom koje će svoje snage odmjeriti NK Omladinac Držimurec Strelec i NK Mali Mihaljevec.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: www.medjimurski.hr
foto: NK Mali Mihaljevec

Scroll to Top Skip to content