US CAR PICNIC 2023 – Spektakularni susret američkih automobila ovog petka i subote

Brezje će ovog petka i subote (25. i 26. kolovoza) postati domaćin nevjerojatnog događaja koji ne želite propustiti! US CAR PICNIC 2023 donosi 2 dana beskrajne zabave, uz rock bendove, prekrasne američke automobile i mnoštvo uzbudljivih sadržaja koji će vas držati budnima od jutra do jutra.

Ovaj spektakularni događaj okuplja ljubitelje američkih automobila iz cijelog područja. Ako dijelite strast prema prekrasnim i moćnim vozilima, US CAR PICNIC 2023 je mjesto gdje ćete pronaći svoje mjesto među istomišljenicima. Očekujte raskošan izbor automobila, od klasičnih do modernih, svaki od njih odražava snagu, stil i dušu američke autoindustrije.

No, US CAR PICNIC nudi više od samo automobila. Rock bendovi će vas držati u ritmu i pružiti vam pravu glazbenu poslasticu, stvarajući atmosferu koja će se urezati u vaše uspomene. Osim toga, bogat izbor zabavnog sadržaja osigurat će da nema dosade ni tijekom dana ni tijekom noći.

Spremite se za nezaboravne trenutke i povedite svoje prijatelje i obitelj na ovu nevjerojatnu manifestaciju. Ulaz je besplatan.

preneseno s: www.mnovine.hr
Izvor i foto: Folija centaraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content