7. TRAIL SV. JURAJ NA BREGU – Darko Balić i Jadranka Maček pobjednici su duže staze, a kraće Mauro Janušić i Lana Mržljak Branilović

U subotu, 19. kolovoza, održao se 7. Trail Sv. Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj. Start i cilj bili su na terenima PG Geler Mali Mihaljevec u organizaciji AK Međimurje i pod pokroviteljstvom Općine Sveti Juraj na Bregu.

Utrka se održala u čast Stjepana Koraja, jednog od najboljih međimurskih trkača dugoprugaša, koji je tragično je preminuo 2017. godine, a svoje najbolje rezultate iskovao je trčeći stazama svog rodnog kraja u općini Sveti Juraj na Bregu.

Kod muškaraca na utrci građana od 4.3 km prvo mjesto osvojio je Mauro Janušić, drugo Darko Okreša, a treće Damir Sabol.

Kod žena na utrci građana od 4.3 km prvo mjesto osvojila je Lana Mržljak Branilović, drugo Anica Lacković, a treće Mirjana Furdi.

Kod muškaraca na glavnoj utrci od 11.3 km prvo mjesto osvojio je Darko Balić, drugo Vladimir Slunjski, a treće Siniša Škvorc. Kod žena najbolja je bila Jadranka Maček, druga je bila Sonja Kreč, a treća Dijana Novak.

Sve rezultate možete provjeriti klikom ovdje.

Zavirite u foto-galeriju

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: medjimurski.hr
foto: AK Međimurjeaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content