Radionice – kako rukovati ortopedskim pomagalima

Jučer su se u prostorima posudionici ortopedskih pomagala Udruge pomoć neizlječivima MŽ sastali satari i novi volonteri  koji rade i koji namjeravaju raditi u posudionici ortopedskih pomagala. Kako su rekle voditeljice radionice Renata Bermanec, predsjednica Udruge, i Spomenka Tomašić voditeljica Posudonice, danas su ortopedska pomagala sve kompliciranje i složenije i  za njihovo rukovanje treba znanja i umijeća.

-Hvala svima na dolasku.  Bilo mi je i drago kaj su drugi članovi jedni druge malo educirali o pomagalima jer je nekima sve to već u malom prstu. Dobrodošli novi članovi i ako netko od vas ima kontakt od još nekoga molim vas dovedite ga!- poručila je predsjednica. Obećala je kako će složiti  katalog pomagala kako kod kuće i u miru pomagala više upoznati.

preneseno s: www.medjimurski.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content