U Malom Mihaljevcu sve je prštalo adrenalinom i zabavom! Utrke, zip-line, superjunaci i ostala iznenađenja spremna su za rekreativce

Ovog vikenda održao se HOG RACE FESTIVAL. Namijenjen je svim ljubiteljima prirode i aktivnog druženja s pregrštom dodatnih sadržaja za obitelj i prijatelje. Priključili su se i četveronožni ljubimci.

U srcu gornjeg Međimurja, uz Park prirode Bedekovićeve grabe u Malom Mihaljevcu, smješten je Sportsko-rekreacijski centar PG Geler čija je specijalnost aktivni odmor. Skraćenica PG krije slogan “Pomakni granice” i zaista posjetiteljima pruža upravo to: pomicanje vlastitih granica bez obzira na dob, fizičku spremu i slično. Dovoljno je da volite biti u prirodi i aktivno se odmarati.

Ovogodišnju festivalsku okosnicu činile su utrke na 2 i 6 kilometara, namijenjene rekreativcima i sportašima željnim malo drugačijeg izazova. Utrke su osmišljene sa zanimljivim preprekama te puno blata i vode. Pripremljena je bila i staza ELIT SUPER SPRINT uz veliku podršku gledatelja i navijača.

Organizirane su i utrke za djecu od 100 do 300 metara, ovisno o dobi. Osim utrka, spremljene su bile i kolonija crtača, igre za posjetitelje, utrka poznatih, bogata gastroponuda i ponuda u adrenalinskom parku, zip-line spust i Spiderman u društvu ostalih superjunaka.

preneseno s: www.medjimurski.hr

U fotogaleriji Stjepana Hranilovića provjerite kako je to izgledalo na licu mjesta.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content