Zabavna radionica upoznavanja glazbenih instrumenata za vrtićku djecu

U utorak, 16. svibnja 2023. članovi Pjevačkog zbora „Sveti Juraj na Bregu“ organizirali su u Domu Mladeži u Lopatincu dječju radionicu upoznavanja glazbenih instrumenata za 4 jasličke i vrtićke skupine (Pandice, Zvijezdice, Zmajčeki i Tigrići) iz DV Jurovska pčelica.

Za vrijeme glazbene radionice djeca su upoznala različite vrste glazbenih instrumenata (puhačke instrumente, udaraljke, glazbala sa tipkama, žičane i dr.) O svakom instrumentu nešto su naučili te isprobali svirati svaki instrument (prema njihovim željama).

Djeca su bila jako zainteresirana pa je za vrijeme radionice sastavljen i orkestar u kojem su članovi bili isključivo djeca. 😃

Svaka skupina je zajedno sa odgojiteljicama i voditeljima radionice otpjevala i odsvirala po jednu pjesmicu. A na kraju radionice svako dijete dobilo je bojanku sa instrumentima koje su na radionici upoznali.

Hvala svim djelatnicama DV Jurovska pčelica na suradnji, a ujedno i hvala svim članovima pjevačkog zbora koji su sudjelovali u radionici i svima koji su posudili svoje instrumente na korištenje.

preneseno s: facebook Pjevački zbor “Sveti Juraj na Bregu”



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content