Najavljen dvodnevni festival Hog Race 2023: utrke za djecu i odrasle na koje pristižu trkači iz cijele Hrvatske

Dvodnevni HOG RACE FESTIVAL održat će se 20. i 21. svibnja, a na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na imanju PG Geler saznali smo što sve možemo očekivati tog sportskog vikenda!

O festivalu i ovogodišnjem programu ispričala nam je Ivanka Horvat, vlasnica adrenalinskog centra PG Geler:

– Hog Race je utrka u obliku festivala koju smo osmislili jer smo i sami trkačka obitelj pa smo pokušali obuhvatiti sve ono što nam je nedostajalo kada smo sudjelovali u uobičajenim utrkama, započinje Ivanka te nastavlja kako nas u subotu, 20. svibnja s početkom u 10 sati očekuje Elit Super Sprint utrka, dok nas u nedjelju, 21. svibnja, od 10 sati očekuju dvije utrke namijenjene rekreativcima – utrka od 2 kilometra te od 6 kilometara.

– Postavit ćemo ukupno 14 prepreka, vodenih, blatnih, bit će svega. Drago mi je što je i naša renomirana trkačica Tea Faber prepoznala Hog Race kao poželjan event pa će do njega “potegnuti” čak iz Dubrovnika, kazala je Ivanka.

Sve u svemu, bit će to odličan adrenalinski vikend na koji su dobrodošli i četveronožni ljubimci pa svakako okrenite prema Malom Mihaljevcu i provedite aktivni odmor s obitelji i prijateljima!

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Ivana Bolković



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content