Hog Race Festival za cijelu obitelj: natječite se i osvojite medalje

Dvodnevni HOG RACE FESTIVAL koji će se odžati 20. i 21. svibnja, namijenjen je svim ljubiteljima prirode i aktivnog druženja s pregrštom dodatnih sadržaja za obitelj i prijatelje. Četveronožni ljubimci su također dobrodošli, dok će najmlađe, uz zip-line i adrenalinski park, dodatno razveseliti dolazak Spidermana i ostalih junaka!

U srcu gornjeg Međimurja, uz Park prirode Bedekovićeve grabe u Malom Mihaljevcu, smješten je Sportsko-rekreacijski centar PG Geler čija je specijalnost aktivni odmor. Skraćenica PG krije slogan “Pomakni granice” i zaista posjetiteljima pruža upravo to: pomicanje vlastitih granica bez obzira na dob, fizičku spremu i slično. Dovoljno je da volite biti u prirodi i aktivno se odmarati.

Vodeći se tom idejom, predstavnici imanja PG Geler su, zajedno s redovnim trkačima Orijentacijskog kluba Međimurje iz Selnice, 2020. godine, usred pandemije koronavirusa, odlučili pokrenuti mali festival popularnog imena Hog Race Festival i na taj način okupiti obitelji i prijatelje na dva dana na jednom, adrenalinskom i zabavnom mjestu. Čak je i ljubimcima osigurano mjesto u hladu i mogu aktivno sudjelovati u zabavi i odmoru sa svojim omiljenim ljudima!

Hog Race 2023 – utrke s preprekama za velike i male

Ovogodišnju festivalsku okosnicu čine utrke na 2 i 6 kilometara, namijenjene rekreativcima i sportašima željnim malo drugačijeg izazova. Utrke su osmišljene sa zanimljivim preprekama te puno blata i vode. Pogodne su za individualce ili pak u formi team buildinga (do 4 natjecatelja u grupi). Kotizacija za utrku na 2 km iznosi 25 eura, dok za utrku na 6 km kotizacija iznosi 35 eura. 

Za one spremnije pripremljena je staza ELIT SUPER SPRINT uz, naravno, veliku podršku gledatelja i navijača. Staza je dugačka 500 metara, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 10 eura. Više informacija o terenu, prijavama i uplati kotizacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici www.hograce.pg-geler.hr

Utrke za djecu

Organizirane su i utrke za djecu od 100 do 300 metara, ovisno o dobi. Kako “na mladima svijet ostaje”, velika je želja organizatora da se što veći broj djece uključi u aktivnosti namijenjene upravo njima. Dodatna je motivacija i to što će svako dijete primiti medalju za sudjelovanje, dok će oni najbolji osvojiti još ponešto!

Za djecu nisu potrebne prethodne prijave, već se prijavljuju na dan utrke na startu, a kotizacija se ne naplaćuje. Obavezno je jedino ponijeti rezervnu odjeću i obuću.

Dolazak Spidermana i ostalih superjunaka te zip-line spust

Osim utrka očekuje vas kolonija crtača, igre za posjetitelje, utrka poznatih, bogata gastroponuda i ponuda u adrenalinskom parku, dok se najveća gužva očekuje tijekom zip-line spusta i dolaska Spidermana u društvu ostalih superjunaka.

Provedite s obitelji i prijateljima lijep i aktivan dan u prirodi na imanju PG Geler u Malom Mihaljevcu! Prihvatite izazov i prijavite se na utrke, navijajte za natjecatelje, sudjelujte u dodatnim sadržajima i bogatoj gastro ponudi – za svakoga će se ponešto naći. Oslobodite svoj kalendar 20. i 21. svibnja i vidimo se na imanju PG Geler od 10 sati!

PROGRAM 

Subota, 20. 5. 2023. od 10 sati

  • adrenalinski park
  • podizanje startnih paketa
  • elit super sprint
  • druženje uz glazbu

Nedjelja, 21. 5. 2023. od 10 sati

  • zagrijavanje
  • start utrka na 2 km i 6 km
  • utrka poznatih
  • finale elit super sprint
  • utrke za djecu
  • igra za spretne natjecatelje
  • kolonija crtača
  • dolazak spidermana i ostalih junaka
  • proglašenje pobjednika 
  • druženje uz glazbu

Više informacija pronađite na službenoj internetskoj stranici ili nazovite na broj telefona +385 92 161 6843. Kako bi na vrijeme saznali sve novosti, zapratite i njihovu facebook stranicu! Vidimo se 20. i 21. svibnja u Malom Mihaljevcu!

preneseno s: www.msm.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content