Jurjevo 2023 – 30. godina Općine Sveti Juraj na Bregu

Forestland park je idealan prostor za održavanje različitih događaja, poput koncerata, sajmova ili kulturnih manifestacija. Osim toga, priroda i ljepota okolice dodatno doprinose atmosferi i doživljaju samog događaja.

Koncert Jolea bio je nezaboravan i zabavan za sve posjetitelje, s obzirom na to da je on poznat po svojim energičnim nastupima i veselim pjesmama koje su osigurale dobru zabavu za sve prisutne.

Grahijada je sjajna inicijativa koja promiče tradicionalnu kuhinju, te su posjetitelji imali priliku kušati razne varijante graha. To je sjajan način da se očuva tradicija, te da se ljudi okupe i uživaju u dobroj hrani i druženju.

Općina Sveti Juraj na Bregu uspješno je proslavila svoj 30. rođendan uz razne zabavne aktivnosti koje su zadovoljile interese različitih posjetitelja.

objave elektronskih medija o događanjima uz Jurjevo:

Medjimurski.hr


Međimurske novine:
Prvomajska grahijada na najljepšem izletištu
https://www.mnovine.hr/medimurje/prvomajska-grahijada-na-najljepsem-izletistu/?fbclid=IwAR1hWSVEDTfhCL14eLTWA0YQp0tU-1-kX4ZsByAOSUBzNEd3p6d-33BVlBY

Grahijada u Forestland parku
https://www.mnovine.hr/foto/grahijada-u-forestland-parku/?fbclid=IwAR0sztYhKCOSYemCUbspF-c7BchjW1kuJONWgFQyQwfTyj3jzIFE420Fv0g


emedjimurje.hr
Prvomajska grahijada, veselo raspoloženje i razni sadržaji za najmlađe na najljepšem izletištu
https://emedjimurje.net.hr/vijesti/drustvo/4347101/foto-prvomajska-grahijada-veselo-raspolozenje-i-razni-sadrzaji-za-najmladje-na-najljepsem-izletistu/?fbclid=IwAR2vFTDqPEa7visoYYy4wXXdFZp9ryHISxVljJdIs-hw9wyWlt2I814nsDg


muralist.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content