MaliBu fit u Vučetincu: Vježbajte u centru za fitness, masažu i manikuru u Vučetincu! 

Centar za fitnes, masažu i manikuru MaliBu fit u Vučetincu kraj crkve privlači sve više vježbača i rekreativaca. Čak 120 metara kvadratnih pretvoreno je u centar fitnesa bračnog para Vuković. Prostor je savršeno uređen za rekreaciju i treninge, a osim toga, nude planove treninga i prehrane te individualno i grupno vježbanje. Nakon treninga, opustite se uz brojne vrste masaža koje nude.

Kako je mnogima potrebna pomoć i dodatna motivacija pri prelasku na zdraviji i aktivniji način života, pristup svakom klijentu je individualan, što znači da pri upisu u centar fitnesa MaliBu fit možete računati na stručno vodstvo dugogodišnjeg trenera. Sprave za vježbanje namijenjene su za osobe s prekomjernom težinom, rekreativce, profesionalce i sportaše koji se žele posvetiti svom tijelu i izgledu. Uz njih možete postići željene ciljeve, odnosno mršavljenje, snagu ili masu.

Radno vrijeme centra je radnim danom od 8 do 11:30 te od 16 do 22 sata, a subotom od 8 do 11 sati i od 16 do 19 sati.

Dodatne informacije potražite u centru MaliBu Fit, na njihovoj stranici na Facebooku ili na broju telefona 091/5050-138.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korent



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content