Kiril Djaikovski, Buba Coreli, Jala Brat i gotovo pedeset DJ-a dolaze na 11. Forestland!

2013. godine Forestland je bio san koji je postao stvarnost nekoliko stotina posjetitelja u Rogoznici u Vučetincu. 2023. čak 11. izdanje festivala Forestland okupit će desetak tisuća posjetitelja nešto dalje, u Brezju, na prostoru Forest Parka.

„Tisuće noćenja, puni hoteli u Međimurju, ali i drukčija, mladenačka, publika iz Slovenije, Austrije i cijele Hrvatske, tih dana hrli na festival u šumici“ kažu nam organizatori. „Forestland je više od elektronske glazbe, već nekoliko godina imamo i live nastupe, a to se nastavlja i na Forest Xi izdanju!“

Kiril Djaikovski, Buba Coreli, Jala Brat, ali i gotovo pedeset DJ-a zapalit će pozornicu i šumicu u Međimurju i rasplesati po jedanaesti put desetak tisuća posjetitelja. „Festival kao brend prepoznatljiv je znak Međimurja u Hrvatskoj, ali i u Europi. Pripadnici glazbene scene u Nizozemskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Belgiji dobro znaju što je to Forestland, a nerijetko DJ-i se nude i besplatno samo da nastupaju pred ovakvom publikom, na drukčijem i predivnom Forestlandu“ nastavljaju iz organizacije.

„Forest je mjesto gdje smo svi prijatelji, obitelj, gdje na jednoj pozornici možemo vidjeti mlade, na drugoj njihove roditelje u isto vrijeme, svi su dobro raspoloženi i zabavljaju se.“
Na Forest Xi se vraća Dekova, jedan od najpopularnijih hrvatskih DJ-a koji je proveo lockdown u Kini i koji će donijeti dašak trendova u glazbi iz najvećih svjetskih klubova.

„Ono što definitivno želimo pojačati jest naš signature stage nazvan Forestroom, to je techno pozornica koja je u 2022. bila krcata, odlična i energetična, a ove godine dodajemo i zanimljiv koncept“ počinje Krešo Biškup iz organizacije. „Na Forestroomu u petak će nastupati samo ženski DJ artisti, želimo dati priliku, povećati zastupljenost i pokazati ravnopravnost i u glazbi, prva imena nam dolaze iz Slovenije, to su Rosana Rabuza i Risa Brown, a za sve ostalo pričekajte ili jednostavno, dođite na Forest Xi!“

Ulaznice potražite u sustavu Entrio, na prodajnim mjestima Gradske kavane u Čakovcu, u Maximus servisu ili u restoranu Amadeus, kao i u svim trgovinama Tiska.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korent



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content