Održani javni skupovi s temom katastarske izmjere k.o. Zasadbreg

Tvrtke Geo-Gauss d.o.o. iz Čakovca i Vektra d.o.o. iz Varaždina kao ugovoreni izvođači vodili  su javne skupove s temom postupka nove katastarske izmjere k.o. Zasadbreg u svrhu izrade katastra nekretnina i obnove zemljišne knjige.

Skupovi su održani 2.2. i 3.2.2023. godine u domovima kulture u Zasadbregu, Malom Mihaljevcu i Brezju. Cilj i krajnji rezultat katastarske izmjere je evidentiranje stvarnog stanja katastarskih čestica, objekata sagrađenih na njima, načina uporabe zemljišta, te vlasništva i drugih stvarnih prava na katastarskim česticama. Izmjera na području Općine Sveti Juraj na Bregu izvodit će se u naseljima Brezje, Mali Mihaljevec i Zasadbreg za građevinska i poljoprivredna zemljišta. Rok za završetak projekta izmjere je 12 mjeseci, a trošak u potpunosti financira Državna geodetska uprava.

Na skupovima građana predstavnici Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Čakovec, Općine Sveti Juraj na Bregu, tvrtke Geo-Gauss d.o.o. iz Čakovca i tvrtke Vektra d.o.o. iz Varaždina, pravni stručnjak Jelena Damjanović Barić, te predstavnici geodetskog nadzora Geosistem d.o.o. i Geo-Bazis d.o.o. iz Virovitice informirali su mještane o projektu i svim pravima i obvezama vezanim uz katastarsku izmjeru.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content