SUSRET U DUGOM SELU Sretno tamburašima iz Male Subotice i Zasadbrega!

Na susretu će biti više od 400 najboljih hrvatskih tamburaša iz 19 tamburaških orkestara i sastava

Ovog vikenda, 5. i 6. studenoga s početkom u 19 sati u Dvorani „Preporod“ u Dugom Selu, natjecat će se više od 400 najboljih hrvatskih tamburaša iz 19 tamburaških orkestara i sastava iz čak 12 hrvatskih županija.

Tako će na 29. Susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava, manifestaciji od državnog značaja, nastupiti odabrani tamburaški ansambli u 4 kategorije iz Našica, Zagreba, Starog Petrovog Sela, Karlovca, Male Subotice, Samobora, Trnovca, Dubrovnika, Vukovara, Dugog Sela, Draganića, Zasadbrega, Općine Petrijanec, Slavonskog Broda, Siska, Čazme, Cirkvene, Vrbovca i Varaždina.

Stručno povjerenstvo u sastavu Igor Kudeljnjak, Siniša Leopold i Ivan Potočnik, dodijelit će im brončane, srebrne i zlatne plakete, a Grand Prix, bisernicu i brač Glazbalarskog obrta Mario Žmegač orkestru i sastavu s najvećim ukupnim brojem bodova. 

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content