GDCK ČAKOVEC – Projekt ‘Navek zvami’ je u punom jeku

GDCK je započelo s provedbom novog  projekta u sklopu programa Zaželi naziva Navek z vami u sklopu kojeg će se zaposliti 15 žena koje će pružati podršku i potporu za 90 starijih i nemoćnih osoba na području Grada Čakovca i pet općina: Gornji Mihaljevec, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Šenkovec i Štrigova.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec. Partneri su Centar za socijalnu skrb Čakovec, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec, Grad Čakovec.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 741.600,00 HRK. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Razdoblje provedbe: 01.11.2022. – 31.05.2023. Krajnjim korisnicima 15 žena pomagati će u obavljanju svakodnevnih poslove te u nabavljanju kućanskih i higijenskih potrepština.

Za više informacija:
GDCK Čakovec
Kralja Tomislava 29
40 000 Čakovec
Telefon: +385 40 395 248
E-mail: info@crveni-kriz-cakovec.hr

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Mladen Grubić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content