Završna konferencija za medije projekta Kreativno edukativni centar Mura

Završna konferencija za medije projekta Kreativno edukativni centar Murai održana je 2. studenog 2022. godine u dvorani Murai.

Hvala partneru Općini Sveti Juraj na Bregu i svim suradnicima, umjetnicima, izvođačima, volonterima te posjetiteljima što su bili dio projekta u ove dvije godine provedbe projekta.

Projekt Kreativno edukativni centar Murai završava danas, ali zgrada i dalje nastavlja sa životom kroz novi projekt za pomoć i edukaciju udruga Projekt Asistent by pdcck.hr te ostale suradnje van projekta.

Lijep pozdrav i veliko hvala od Murai tima!


Projektom Kreativni edukativni centar se želi nastaviti uspješna priča javnog društveno-kulturnog prostora koji povezuje građane, organizacije civilnog društva, ustanove u kulturi i donositelje odluka u uzajamnom učenju i kreiranju novih vrijednosti u zajednici. Svrha projekta je osnažiti organizacijske timove civilnog društva i zgrade Murai vještinama menadžmenta u kulturi, vještinama suupravljanja i participacije u programima zgrade Murai te aktivno uključiti građane i volontere u procese kreiranja sadržaja, politika i procese suupravljanja javnim prostorom u kulturi. Projekt traje 24 mjeseci. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn.

preneseno s: Facebook Murai



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content