NOVOOTVORENI FITNESS CENTAR – NA RELACIJI ČAKOVEC – ŠTRIGOVA Novi i super uređeni fitness centar MaliBu Fit u Vučetincu

U Vučetincu 1b, odmah pokraj crkve, otvoren je novi fitness centar MaliBu Fit, moderno uređeni prostor za rekreaciju i treninge. Centar je u vlasništvu Elvisa i Tine Vuković, a prostire na 120 metara kvadratnih, ima osiguran parking, a svojim korisnicima nudi fitness treninge, planove treninga, te planove prehrane.

Cilj otvaranja MaliBu Fit centra je promocija sporta i zdravog života, a ulaganje u sport je ulaganje u zdrav život. Sprave za vježbanje nisu samo za osobe s prekomjernom težinom već su za sve rekreativce, profesionalne sportaše i sve one koji žele poboljšati svoje životne navike te živjeti zdravim životom, rekao nam je Elvis, koji je poznat i kao dugogodišnji trener u Termama Sveti Martin, a svoje znanje i iskustvo ovoga puta odlučio je pretočiti u vlastiti fitness centar. 

Prvi  fitness centar na potezu Čakovec – Štrigova

Ono što ovaj novi sportski fitness centar čini posebnim svakako je i najava vlasnika MaliBu Fit centra, koji je godinama u sportu, da će biti iskreni support svakom pojedincu, bilo da se radi o mršavljenju, postizanju željene snage i mase. 

Također, u ovaj centar možete otići i na masažu, ali i na manikuru za što je zadužena Tina Vuković. Usluge koje se nude su maderoterapija, klasična i sportska masaža te medicinska masaža, a Tina je uz to prava majstorica i za odličnu manikuru i trajni lak.

Radno vrijeme fitness centra koji će biti otvoren tijekom cijelog tjedna je radnim danom od 8 do 11:30 te u popodnevnim satima od 16 do 22 sata, a subotom od 8-11 sati i popodne od 16 do 19 sati.

Sve dodatne informacije možete potražiti u samom centru MaliBu Fit ili na broj telefona 091/50-50138 ili na FB stranici MaliBu Fit.

Budite ustrajni i učinite nešto korisno za sebe, vaše će vam tijelo biti zahvalno – rekli su nam na kraju supružnici Vuković.

ŠTO NUDE

FITNESS TRENINGE

OSOBNI – treninzi 1:1 ili 2:1 pod nadzorom trenera 

GRUPNI  – grupni treninzi ujutro i poslijepodne, bootcamp grupni trening za guzu i noge, grupni trening za cijelo tijelo 

SAMOSTALNI – treninzi bez trenera 

PLANOVE TRENINGA 

Mršavljenje, snaga, masa 

PLANOVE PREHRANE 

Namijenjeni svakom pojedincu posebno prema spolu i godinama

MASAŽE

MADEROTERAPIJA – anticelulitna masaža drvenim valjcima i rolerima za smnjivanje „narančine kože“, čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti, te bolji tonus i zatezanje kože

KLASIČNA MASAŽA – relaksirajuća masaža – osjećaj opuštenosti, otklanjanje stresa, poboljšanje cirkulacije

SPORTSKA MASAŽA – oporavak mišića od fizičkog napora te poboljšanje cirkulacije, poslije samog treninga ili kad sportaš osjeti potrebu

MEDICINSKA MASAŽA liječenje ili ublažavanje bolnih stanja, prvenstveno od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, išijas… 

MANIKURA NOKTIJU 

Geliranje noktiju i trajni lak

Povodom otvorenja MaliBu Fit časti vas 1 mjesečnom članarinom, 1 masažom od 30 minuta i 1 trajnim lakom. Potrebno je lajkati njihovu FB stranicu, te u komentaru na FB eMedjimurje.hr označiti jednu ili dvije osobe koje će s vama na vježbanje, masažu ili trajni lak 

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content