PREDSTAVLJANJE NOVOG ŽUPNIKA VLČ. DANIJELA BISTROVIĆA U ŽUPI SVETI JURAJ NA BREGU

U nedjelju, 28. kolovoza 2022. godine, u župnoj je crkvi u Svetom Jurju na Bregu u 9 sati održano svečano euharistijsko slavlje na kojem se predstavio novi župnik, vlč. Danijel Bistrović. Svetu misu predstavljanja župnika uz novog je župnika suslavio preč. Krunoslav Novak, izaslanik varaždinskog biskupa mons. Bože Radoša, koji je u uvodu iskazao svoje veliko zadovoljstvo što župljani Svetog Jurja na Bregu imaju priliku sudjelovati na euharistiji svečanog predstavljanja novog duhovnog pastira za kojega smo uputili molitve Gospodinu dajući tako slavu Bogu.

U ispunjenoj crkvi mnoštvo je vjernika slavilo svetu misu, a preč. Novak u svojoj je homiliji pozvao sve okupljene na molitvu za novog župnika i za nova svećenička zvanja kako bi u Gospodnjem vinogradu uvijek bilo spremnih ljudi koji će Božji poziv s radošću prihvatiti. Vlč. Danijel Bistrović nakon 15-godišnjeg boravka u župi u Ivanovcu s velikom je radošću prihvatio novu župu i župljane iskazavši svoja svećenička obećanja koja je dao tijekom mise ređenja. Novom župniku čestitao je i dobrodošlicu uputio župljanin Danijel Kralj u ime svih župljana Svetog Jurja na Bregu, a potom je svoju zahvalnost na prihvaćanju i podršci iskazao i novoizabrani župnik. Na tom će ga putu pratiti naše molitve i zagovor svih naših svetaca i blaženika i uvjereni smo u odličnu suradnju s novim župnikom, i to na obostranu radost i veselje. Vlč. Danijelu Bistroviću želimo mnogo zdravlja, veselja, Božjeg blagoslova i ustrajnosti u nasljedovanju Isusa Krista i neka ga prati neizmjerna radost koju jedino Bog može dati svima nama.

preneseno s: www.zupa-svetijurajnabregu.com
objavio: Danijel Kralj
foto: Barbara Vinkovićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content