IVAN ZLATAREK U AKCIJI Za koga kose teren u Vučetincu?

Seniori su odustali od natjecanja, no teren će koristiti mlade nade

Ivan Zlatarek rođeni je Strahoninčanin, živi u Lopatincu, a zatekli smo ga kako kosi teren NK Vučetinca na SRC-u Rogoznica. Nešto ranije, na okolnim brijegovima, čuli smo od mještana nešto tipa: “Gle kak marljivo kose, a ne budu više igrali!”

No, Ivan Zlatarek dao nam je točnu informaciju nakon što je teren pretvorio u glatki tepih. 

– Ne kosim za NK Vučetinec, već za Školu nogometa Sveti Juraj na Bregu. U njoj su djeca iz svih pet općinskih klubova. Dobili smo igralište na korištenje pa ga održavamo – rekao nam je 10. kolovoza.

A što se ovih dana dogodilo s NK Vučetincem koji je bio u najavama za novu sezonu u Trećoj međimurskoj ligi – skupina B, potvrdili su nam u Međimurskom nogometnom savezu: 

– Odustali su od natjecanja. Bilo je neizvjesno do zadnjeg, ali su odustali prije plenuma – kazao nam je predsjednik MNS-a Kristijan Antolović. Tajnik Darko Jambrović pojašnjava da u Vučetincu nisu mogli sakupiti dovoljan broj igrača za ovu sezonu. 

Kako dalje?

Vrijeme će pokazati što i kako dalje s Nogometnim klubom Vučetinec. No, SRC Rogoznica ostaje u punom pogonu. Teren je odličan tvrdi nam Ivan Zlatarek.

– Ovo je jedan od najboljih terena u Međimurju. Ima odličnu odvodnju, voda se ne zadržava niti jedan dan. Najnoviji je teren u općini, jako je ravan. Standardnih je dimenzija i još ima solidan koridor izvan linija igračkog prostora – dodaje. Osim toga, atraktivan je i prostor za gledatelje na padinama koje ga okružuju.

Ovdje tako treniraju djeca Škole nogometa Sveti Juraj na Bregu. Među njima je, nasreću, solidan broj djece iz samog Vučetinca. Iako je NK Vučetinec sad izvan pogona, ona znače nešto i drugim klubovima u općini. Jednog dana igrat će za seniore, a i danas su važna karika zbog ispunjavanja uvjeta koji se tiču pomlatka.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio: Izak Vrtarić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content