Navijači i simpatizeri idu u Celje dati podršku članicama DVD-a Mali Mihaljevec

Pripadnice DVD Mali Mihaljevec u kategoriji „B“ se od nedjelje nalaze na vatrogasnoj olimpijadi u slovenskom Celju gdje se pripremaju za natjecateljski nastup koji će imati u subotu 23. srpnja u 10 sati na stadionu NK Kladivar.

S obzirom na blizinu grada natjecanja i privrženost mještana vatrogaskinjama tamo neće biti same. Mjesni odbor je za sve navijače i simpatizere za spomenuti dan organizirao navijački autobus koji će put Celja krenuti od Društvenog doma u 6 sati ujutro.

Vezano uz to, iz MO obavještavaju navijače kako će svaki od njih dobiti navijačku majicu. U autobusu će im biti osigurano piće i svježi klipići. (kavu, čaj i ranojutarnja pića si sami organizirajte). Organizatori dalje navode:

– Uz navijačku majicu koju ste dobili slobodno uzmete sa sobom i druga hrvatska obilježja (kape, šalove, zastave). Napominjemo, ne uzimati obilježja koja bi mogla nekoga isprovocirati, povrijediti, pozvati na mržnju… Samo dozvoljena će biti moguće isticati u navijačkom ešalonu. Osigurali smo i glazbenike koji će zajedno sa vama dizati atmosferu u autobusu i na stadionu,a ostalo neka bude iznenađenje.

Uz DVD Mali Mihaljevec nastupaju i druge ekipe RH pa vas pozivamo da bodrite sve, jer je ipak u pitanju reprezentacija Hrvatske vatrogasne zajednice. Napominjemo da je autobus pun do zadnjeg mjesta. Voditelji će vam biti vijećnici Mjesnog odbora Denis Čanadi i Ivan Novak, zajedno sa vozačem autobusa Manuelom Dolovićem, a uz budno oko našeg općinskog načelnika- savjeti su MO Mali Mihaljevec.

Dodajmo k tome, a podsjetnika radi, tamo se nalazi još međimurskih ekipa. Vatrogasci JVP Grada Čakovca-kategorija“A“, Vatrogasna sportska udruga Žiškovec i vatrogaskinje DVD Palinove-kategorija Žene“A“.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Mladen Grubić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content