Pet dana do Forestlanda, radovi u punom mahu! Jeste li spremni za party?

U petak 22. srpnja počinje X. festival Forestland, a radovi su u punom mahu!

Čak 10 kamiona opreme, ali i gotovo 14 dana posla potrebno je kako bi nastao Forestland, a potom i nestao. Na lokaciji tik do Bedekovićevih grada u “Raju na Bregu”, Forestland nastaje u samo nekoliko dana, a jednako tako i nestaje, bez tragova.

Gotovo desert tisuća partijanera idući će vikend doći u Brezje na jubilarni 10. festival Forestland iz svih krajeva svijeta. 60 DJ-a, četiri live nastupa, tri pozornice, odbojka na vodi, tattoo majstori GreenGo Lina i Marin Ronch, Askari Barbershop, ZIP line od 250 metara preko cijelog festivala, pokazuju koliko je ovaj međimurski proizvod postao globalno popularan.

“Radimo već nekoliko dana, pripreme za Forestland ujedno znače da su počele i pripreme za US Car Picnic koji slijedi početkom kolovoza” rekao nam je Krešo Biškup iz organizacije. “Forestland je ovih dana postao pravi PARK, svaki dan smo i mi sami sve ponosniji na izgled, uređenje, ali i izgradnju samog festivala. Rookie i Dino grafitiraju još od četvrtka, imat ćemo i cool instalaciju Matije Filoja, ali i zip line od 250 metara, jedan od najdužih u Hrvatskoj! Definitivno smatramo da se isplati doći.”

Kako sve izgleda pogledajte u galeriji, a ulaznice potražite ovdje: https://bit.ly/3skq6BK

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korentaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content