Održani su 7. Dani humora! U glavnoj ulozi mjesno Društvo žena

Manifestaciju je u srijedu pod velikim mjesnim šatorom otvorio načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, a prisutnima se obratio i predsjednik OV Anđelko Kovačić.

Najprije je promoviran humorističko satirički list” Zlatna smoliga”. Tu su govorili  urednik Damir Novak te članovi uredništva Karmen Klobučarić, Vedran Kovačić i Nikola Babić te na suradnici na listu Đuro Bel i Ivan Grahovec.

Nakon promocije otvorena je izložba Hrvatskog društva karikaturista. Predsjednik HDK Davor Trgovčević opravdao je svoj nedolazak i poslao pismo koje je voditeljica i predsjednica Udruge žena Kornelija Mesarić pročitala.

Damir Novak, kao član Izvršnog odbora  HDK  upoznao je prisutne o radu društva i o samoj izložbi koja je postavljena u velikom šatoru. Izloženo je 61 karikatura od 36 autora. Nakon toga izložba se seli u centar Malog Mihaljevca. O HDK govorio je i član društva Željko Pilipović.

Nakon toga na scenu su došle Članice KUU Gornji Kraljevec koje su izvele predstavu – „Čišćeju je došev kraj”. Njihov je nastup toplo pozdravljen uz pozitivne kritike nazočne publike.

Komičar Danko Ažić nasmijao je publiku svojim imitacijama poznatih osoba – Mamića, Modrića, Plenkovića, Mesića, Josipe Lisac i drugih.

Dani humora nastavljaju se danas 17.6.  kada će nastupit Kerekesh teatar s predstavom „ Imovina” koja će započeti u 20 sati, a sat poslije bit će druženje uz DJ-a Flovela.

Organizator manifestacije je Društvo žena Mali Mihaljevec uz pokroviteljstvo Općine Sveti Juraj na Bregu, a podržali je: DVD M. Mihaljevec, MO M. Mihaljevec, Udruga mladih M. Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Mladen Grubić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content