Na sve dobro i lijepo, atmosferu dodatno začinio Kerekesh teatar

U petak kasno navečer spuštna je zavjesa na Sedme dane humora u Malom Mihaljevcu čiji je domaćin bila Udruga žena Mali Mihaljevec uz pomoć Damira Novaka, njihovog sumještanina koji je manifestaciju inicirao prije sedam i više godina. Pandemijsko vrijeme je manifestacije odgađalo. Nakon srijede, kada je održan glavni dio programa, on je nastavljen i u petak o kojem će Damir Novak reći:

– Atmosfera je bila kakvu samo mogu napraviti glumci Kerekesh teatra s predstavom Imovina. Šator je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, kao i mjesta pokraj ispod suncobrana, a dio publike morao je predstavu gledati stoječki. Uz besplatni „upad“ na predstavu, svima je podjeljen besplatan primjerak satiričko humorističkog lista Zlatna Smoliga. I ovaj put uspjeli smo uz pomoć Kerekesh teatra donijeti osmijeh na lica mještana i ostalih prisutnih. I naš je moto, smijeh je lijek i svima dostupan, a još bitnije i besplatan – rekao je svjetski poznati karikaturista.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio/foto: Mladen Grubić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content