MATEMATIČKE VIDEO MINIJATURE Suradnja škola iz Sarajeva, Čakovca i Svetog Jurja na Bregu

U projektu sudjeluje 251 učenik i 28 učitelja.

Suradnici iz Osnovnih škola OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, III. osnovne škola Čakovec i OŠ Osman Nakaš iz Sarajeva održali su video-konferenciju učenika.

Na ovoj video-konferenciji učenici su prezentirali šta su radili u projektu, predstavljen je Youtube kanal projekta, odigrali su Kahoot kviz i popunili evaluaciju. Atmosfera je bila odlična.

U ovom projektu sudjeluje 251 učenik i 28 učitelja. Uz III. osnovnu školu Čakovec i OŠ Ivana Gorana Kovačića u projektu od međimurskih škola sudjeluje i Tehnička škola Čakovec.

Ostale škole sudionici projekta su Gimnazija Fran Galović Koprivnica, Tehnička škola Zagreb, Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab, Elektrotehnička i prometna škola Osijek, Prva kragujevačka gimnazija, Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka, Srednja škola Petrinja, Strojarska i prometna škola u Varaždinu te III. gimnazija Zagreb.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content