HAJDUK BREZJE Povratak vremeplovom u dane osnivanja kluba

Veterani Nogometnog kluba Hajduk iz Brezja organizirali su video projekciju dokumentarnog filma o Brezju

Nogometni klub Hajduk iz Brezja ove godine obilježava značajan jubilej. Prošlo je 60 godina od osnutka kluba. Kako bi ovom događaju dali dodatan značaj veterani kluba organizirali su video projekciju dokumentarnog filma koji obuhvaća prošlost Brezja te udruge koje djeluju u Brezju. U filmu se detaljnije govori o Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Brezje, Streljačkom klubu Zelenbor i Nogometnom klubu Hajduk.

U vatrogasnom domu u Brezju gdje je održana osnivačka Skupština mjesnog nogometnog kluba u ponedjeljak na Dan državnosti starije generacije su se sa sjetom sjećale mlađih dana i što se sve događalo u selu te kako se osnovao nogometni klub na livadi na kojoj su pasle krave i kada nogometaši nisu imali ni opremu ni loptu ni nikakve uvjete za nogomet, kako se izrađivao vatrogasni dom i kako su bile teške prve godine streljačkog kluba. Veterani i seniori kluba su sa zanimanjem pratili fotografije nogometaša iz različitih godišta te su se s vremena na vrijeme prepoznavali na nekima od njih, dok su najmlađe generacije imale sat povijesti svoga mjesta.

Veterani su dali svoj doprinos obljetnici kluba, a nastavak slijedi početkom srpnja. U subotu 2. srpnja očekuje nas koncert Mejaša od 20:00 sati, a dan kasnije u nedjelju 3. srpnja održat će se svečana Skupština kluba s početkom u 15:00 sati.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content