Forestland najavio novih 5 izvođača! Evo tko stiže na jubilarni 10. Forestland Festival ovog ljeta

S prvim danima 2022. Forestland Festival se zahuktava! Znamo tko su prvi artisti i DJ-evi koji stižu u šumicu, a popis se upravo i povećao.

Live @ Forest program upotpunili su zagrebački reperi, dečki iz jedinog zagrebačkog ghetta, najvrućiji izvođači ove zime, 30zona! Shin i Galaš stižu u šumicu na valovima novog albuma „300“. Na urliku zagrebačkog Bronxa gostovali su i brojne zvijezde repa, pa tako su svoje rime u album utkali i Merula, Kuku$, Mimi Mercedez, Grše, Bore Balboa.

Uz 30zonu na ForestX se vraća i Timo G, rezident DJ iz Slovenije, jedan od nekolicine artista koji su nastupali na svim dosadašnjim izdanjima festivala. Timo G je našoj publici dobro poznat, a poznat po radijskim valovima je i Vedran Car. Vedran je u 2021. nastupio na Forestroom floor-u, gdje je poput velikih DJ-a kao što su Umek, Ferreck Dawn, Alex Kenji, The Yellowheads, Insolate, Mike Vale, Nusha, Petar Dundow, E-Base, Kraundler i mnogih drugih, rasplesao mnoge!

Po prvi puta na Forestland dolazi i DJ Hudi, rezident klubova Steel, Vanilla, Klub, kao i član kolektiva Myuz s kojim je osvojio nagradu Ambasador za najbolju klupsku večer. Uz Hudog, na Forest nam se vraća i Detron čiji zvuk svi dobro znamo.

Uz nove artiste, prvi dio Forest X izvođača čine Voyage, Nucci, Corti Organ, Alan&Luksi, Kraundler i DJureS.

Ulaznice potražite ovdje: https://www.entrio.hr/event/forestland-2022x-10515

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korent



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content