Natrag na aluminij: Drvena igrala su lijepa, ali…

Drvena igrala su lijepa, ali im trajnost nije jača strana, pa se u Svetom Jurju na Bregu postavljaju aluminijska

U Općini Sveti Juraj na Bregu raspisali su javnu nabavu za zamjenu igrala na dječjim igralištima diljem općine. Brojna drvena igrala starija su od deset godina te su dotrajala.

– Riječ je o toboganima, njihaljkama i klackalicama uz sportske centre i društvene domove diljem naše općine. Igrala u Brezju i Zasadbregu smo već riješili, a sad slijede igrališta u svim ostalim naseljima. Lijepa su ta drvena igrala koja smo imali, ona su tu negdje od mog prvog mandata. Jedno su se vrijeme samo drvena i postavljala, bio je to trend. No, njihova trajnost i nije baš neka pa sad postavljamo aluminijska – kaže načelnik Anđelko Nagrajsalović za list Međimurje.

Vrijednost ove javne nabave je oko 200 tisuća kuna, a u općinskoj upravi naumili su sve riješiti još ove jeseni – do kraja studenog – kako bi djeca na proljeće imala novouređena igrališta spremna za igru.

preuteno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content