Policija o jučerašnjoj pljački ljekarne u Pleškovcu: Traži se muškarac koji je pištoljem prijetio djelatnici

U srijedu, 10. studenoga 2021. godine u večernjim satima u Pleškovcu, nepoznati počinitelj je počinio kazneno djelo Razbojništvo tako da je uz uporabu vatrenog oružja zaprijetio djelatnici ljekarne i ukrao novac, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Policija raspolaže opisom počinitelja: muškarac visine oko 180 cm, mršave građe, obučen u sive hlače i crnu majicu, preko glave je nosio crnu kapu s prorezom za oči, dok je na rukama imao PVC rukavice i pištolj crne boje.

Policija intenzivno tragaju za počiniteljem, a ujedno moli građane da ukoliko raspolažu s korisnim informacijama uz zajamčenu anonimnost da izvijeste policiju pozivom na broj 192, putem elektroničke pošte medjimurska@policijja.hr ili mogu osobno pristupiti u prostorije najbliže policijske postaje.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

preneseno s: www.mnovine.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content