U centru Murai otvorena izložba ‘U zdrav mozak’ Kristine Tot Kaša

Otvorena je pomalo neobična izložba Kristine Tot Kaša

Samouka slikarica, Kristina Tot Kaša, rođena je u Čakovcu 1987. godine. Prvi put kist je uzela u ruke 2015. godine i trebalo joj je nekoliko godina da se opredijeli za određenu tematiku. Danas isključivo slika ljudska lica, no u posljednje vrijeme se posvetila, kako to ona naziva – Crazy Artu.

To su obično likovi iz crtanih filmova u ‘dark moodu’, kojima najbolje može izraziti svoje razmišljanje, raspoloženje, nezadovoljstvo ili sreću. To su slike s dozom humora i sarkazma, slike u kojima  svaki pojedinac može vidjeti neki djelić sebe ili svog osobnog života.

– Svi se mi nekako moramo izraziti. Ja uzmem platno, boje, stavljam slušalice na uši. Isključujem se iz ovog svijeta. Dakle, kad počnem slikati, ja ne postojim. Ja ne jedem, ne pijem i ne stajem sve dok slika nije gotova. Ali poprilično sam nestrpljiva osoba te odmah razmišljam o sljedećoj slici.

Kristina Tot Kaša u centru Murai u Pleškovcu otvorila je svoju izložbu naziva ‘U zdrav mozak’.

– Zahvalila bih svima koji su se odazvali, a stigli su meni jako dragi i posebni ljudi, čak iz Rijeke i Knina. Velika zahvala i suradnicima, to su Kavana Kocka, OPG Lovrenčić, Međimurski lepi dečki, a zahvaljujem i Krunoslavu Lajtmanu i Patriku Zamudi na glazbi – rekla je Kristina.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content