Konstituirano Općinsko vijeće u Svetom Jurju na Bregu, za predsjednika izabran Anđelko Kovačić

U Domu Jurice Muraia danas je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Sveti Juraj na Bregu.

Za predsjednika Općinskog vijeća jednoglasno je izabran Anđelko Kovačić, a za potpredsjednike izabrani su Marijan Rodinger i Zlatka Vinković.

Vijećnik Damir Kovačić iz HDZ-a, stavio je svoj mandat u mirovanje iz osobnih razloga tako da je na njegovo mjesto došao Josip Novak.

Općinsko vijeće, dakle, broji 13 članova, a to su: Damir NovakAnđelko Kovačić (predsjednik), Marijan RodingerMaja BistrovićNikola HorvatAnđela Novak i Lidija Lepen ( s kandidacijske liste SDP-HSS-HSU-MDS), zatim Dragica Vugrinec i Antun Korunić (s kandidacijske liste HNS i Matija Posavec NL), Vedran Kovačić i Tihomir Karničnik ( s kandidacijske liste grupe birača), Josip Novak (HDZ) te Zlatka Vinković ( s kandidacijske liste HRAST- Pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatski suverenisti, Most).

preneseno s: www,mnovine.hr
objavila: Sanja Heric



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content