Mull Trans od 24.5.2021. započinje čipiranje spremnika za naselja Brezje, Mali Mihaljevec, Frankovec i Zasadbreg

Od ponedjeljka 24. svibnja 2021. godine kreće u realizaciju postupak čipiranja spremnika za komunalni otpad (120 l) u naseljima gdje se odvoz otpada vrši svaki utorak u tjednu, odnosno u naseljima Brezje, Mali Mihaljevec, Frankovec i Zasadbreg.

Molimo korisnike da ostave spremnik za komunalni otpad na mjestu preuzimanja otpada tijekom cijelog tjedna, počevši od 24. svibnja 2021. godine nadalje, kako bih iste bile što dostupnije našim djelatnicima i kako bi se postupak proveo u što kraćem roku.

S početkom mjeseca srpnja 2021. primjenjivat će se novi način obračuna odvoza komunalnog otpada. Osnovna cijena iznosit će 48,00 kuna, a jedno pražnjenje spremnika s komunalnim otpadom (mala kanta 120 l) naplaćivat će se 5,00 kuna (npr. mjesečni trošak s dva odvoza komunalnog otpada iznosit će 58,00 kuna). Odvoz selektivnog otpada uračunat je u gore navedenu cijenu.

Mull trans d.o.o.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content