NAJUVJERLJIVIJI Mario Tomašek, Anđelko Nagrajsalović i Stanislav Rebernik dobili više od 80% glasova birača

Mario Tomašek u Općini Domašinec, Anđelko Nagrajsalović u Općini Sveti Juraj na Bregu i Stanislav Rebernik u Općini Štrigova najuvjerljiviji su pobjednici izbora

Iza nas su još jedni lokalni izbori, no ponegdje se u Međimurju ide i u drugi krug. točnije u općinama Kotoriba, Donja Dubrava, Pribislavec i Šenkovec. U Općini Kotoriba u drugi krug idu Dario Friščić i Ljubomir Grgec, u Općini Donja Dubrava Marijan Varga i Mario Duhović, u Općini Šenkovec Saša Horvat i Robert Meglić, a u Općini Pribislavec Matija Ladić i Nenad Pintarić. Drugi krug izbora održat će se i u Čakovcu između Stjepana Kovača Ljerke Cividini.

Za razliku od ovih općina i Grada Čakovca, najdalje od drugog kruga bili su pobjednici izbora u općinama Domašinec, Sveti Juraj na Bregu i Štrigova. Oni su pridobili naklonost više od 80% svojih birača.

Najuvjerljiviji je, za još jedan mandat na čelu općine, bio Mario Tomašek (HSS, HDZ) u Općini Domašinec koji je dobio 638 glasova, čak 89,73%! Njegov protukandidat Marko Bubek (SH) dobio je tek 73 glasa.

U Općini Sveti Juraj na Bregu ponovo je pobijedio Anđelko Nagrajsalović (SDP, HSS, HSU, MDS) s 1405 glasova, što iznosi 83,43%. HDZ-ov kandidat Damir Kovačić pridobio je naklonost 279 birača.

Novi mandat osvojio je i Stanislav Rebernik (SDP, HNS, Reformisti) u Općini Štrigova. Za njega je glasao 801 birač, što iznosi 82,32%, dok je HDZ-ov Stanislav Kerman dobio 172 glasa.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content