Uskrsnice za umirovljenike i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja s područja Općine Sveti Juraj na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je Odluku o isplati Uskrsnica umirovljenicima koji primaju mirovine u iznosu do 2.200,00 kuna i osobama starijim od 60 godina koji nemaju primanja s područja Općine Sveti Juraj na Bregu.

Pozivaju se umirovljenici i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja, a imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od ponedjeljka 29. ožujka do petka 2. travnja 2021. godine u vremenu od 8:00 do 15:00 sati,

dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29) te podignu Uskrsnice.

Visina Uskrsnice Općine Sveti Juraj na Bregu iznosi 200,00 kuna po osobi, a primatelji ili osobe sa sobom obavezno moraju donijeti potvrdu o visini mirovine ili o visini dohotka od Porezne uprave (soba br. 2), osobnu iskaznicu i OIB.

Ukoliko primatelj ili osoba nije u mogućnosti osobno podići Uskrsnicu, istu može podiči član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja, potvrdu o visini mirovine primatelja ili o visini dohotka, OIB primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja i vlastitu osobnu iskaznicu.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content