MALI MIHALJEVEC: Mještani uručili donaciju obitelji Novak čija je kuća stradala u požaru

Mjesni odbor Mali Mihaljevec s Udrugom Žena, Nogometnim klubom, DVD-om i Udrugom mladih iz Malog Mihaljevca te u suradnji s Radnom skupinom za humanitarne i društvene djelatnosti organizirali su skupljanja sredstva za obitelj Novak kojima je oštećena kuća prilikom požara.

Ovim putem se zahvaljuju svim udrugama, svim žiteljima našeg Malog Mihaljevca što su svojim donacijama pomogli obitelji i što smo opet pokazali zajedništvo kad je to najpotrebnije.

Sredstva su jučer predana obitelji. Obitelj Novak iz Malog Mihaljevca zahvaljuje svima koji su odlučili pomoći njima u obnovi kuće koja je oštećena prilikom požara. Svim pojedincima, udrugama, skupinama, Općini Sveti Juraj na Bregu, Mjesnom odboru, a najviše vatrogascima DVD-a Malog Mihaljevca i JVP -a Čakovec koji su svojim brzim djelovanjem spriječili da se požar proširi na cijelu kuću.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content