Godišnja skupština udruge “Sport za sve” Sveti Juraj na Bregu

Dana 17. siječnja 2020. godine održana je redovna godišnja skupština Udruge Sport za sve Sveti Juraj na Bregu. Na skupštini su predstavljene sve aktivnosti i rezultati koje je udruga ostvarila tijekom 2019. godine. Ostvareno je niz mnogobrojnih aktivnosti i zapaženih rezultata, osobito u sudjelovanjima u sportskim aktivnostima (trčanje).

Istaknuta je i zahvalnost općini koja svojim financiranjem u velikom dijelu pomaže funkcioniranju i radu udruge. Rad udruge pohvalili su predsjednica MSSR-a gospođa Korunić i načelnik općine, gospodin Nagrajsalović. Predsjednica udruge gospođa Mirjana Ferlin-Srnec naglasila je da će udruga u svim svojim daljnjim planovima imati osnovni cilj približiti i proširiti rekreaciju i sportski duh svim žiteljima općine i šire. Po završetku skupštine upriličen je i domjenak za sve članove i goste. Treba napomenuti da je cijeli događaj bio ispunjen neformalnim pozitivnim duhom i vibracijama.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content