NAGRADNI NATJEČAJ Traži se najljepši kućni broj u Svetom Jurju na Bregu

Uoči Večeri matematike koja će se početkom prosinca održavati u brojnim školama i vrtićima diljem Međimurja u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu odlučili su dodatno potaknuti učenike na ovaj događaj i na sudjelovanje.

Zadatak učenika je nacrtati kako bi osmisli rad na temu Moj kućni broj. Na učenicima od 1. do 8. razreda je pokazati kreativnost, originalnost i urednost. U protekle tri godine teme su bile Matematički svemirac, Matematički strip i Matematički tepih i bilo je izuzetnih radova pa vjerujemo da će i ove godine biti tako.

Na sudjelovanje u natječaju pozvani su svi učenici škole, a najbolji radovi bit će i nagrađeni prigodnim nagradama. Krajnji rok za predaju radova je petak 22. studenoga 2019., a nakon što komisija odluči koji su radovi najbolji neki od učenika će biti nagrađeni nagradama tako da se svakako isplati potruditi i dati mašti na volju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content