Sportski susreti umirovljenika u Gornjoj Dubravi

Podružnica umirovljenika Sveti Juraj na Bregu na Dan neovisnosti 8.10.2019. bila je domaćin sportskih susreta. U deset disciplina natjecatelji su pored domaćina bili iz podružnica: Selnica, Vratišinec, Šenkovec,  N.S.Rok – Krištanovec i Gornji Mihaljevec. 235 natjecatelja svoje sportske vještine prikazali su na “sportskim terenima” u Gornjoj Dubravi – kavana “K Jeleni”. Dobro raspoloženje na sportskim borilištima upotpunio je lijep sunčan listopadski dan.

Nakon zatvaranja “borilišta”, okrijepljeni večerom, učesnici su nastavili druženje uz muziku i ples. Predsjednik podružnice umirovljenika Sveti Juraj na Bregu gospodin Stanislav Geršić obznanio je trideset šestoro natjecatelja, koji su u pojedinim disciplinama osvojili prvo, drugo i treće mjesto, te im uručio medalje. 

Podružnica Novo Selo Rok u ukupnom poretku bila je najuspješnija sa 42 boda, druga je  podružnica Gornji Mihaljevjec sa 39 bodova i treći su domaćini sa osvojena 33 boda. Najbolje plasiranim podružnicama dodjeljeni su pehari. Pobjednički pehar ekipi Novog Sela Rok predao je načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović. Natjecanje i nakon toga  druženje uz pjesmu i ples dokaz je da i umirovljenički dani mogu biti dobro osmišljeni.

tekst i foto: Slavica Edešar



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content