“Zasančari” pjesmom proslavili ulazak u četvrtfinale kupa

Najveće iznenađenje u ovogodišnjem izdanju međimurskog kupa priredila je momčad Zasadbrega 77.

Zasančari su u kupu krenuli od 2. kola, a redom su pobjeđivali ekipe iz višeg ranga natjecanja. Prvo su nakon udaraca s 11 metara izbacili Dubravčan, da bi potom istu formulu primijenili i na ekipi Spartaka.

Ulazak u osminu finala donio im je susret s Dinamom iz Domašinca koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Momčad Zasadbrega nije se preplašila suparnika iz Domašinca i u 8. minuti dolaze u vodstvo pogotkom Purića. Gosti se u susret vraćaju u 28. minuti kada pogodak za izjednačenje postiže Hlišć. U drugom dijelu Zasančari dobro stoje na terenu, a s dva pogotka Mihaela Božića osiguravaju četvrtfinale međimurskog kupa. Uspjeh je još veći jer su domaći nogometaši posljednjih 30-ak minuta igrali s igračem manje jer se ozlijedio Vugrinec, a s klupe nije ima tko ući.

Nakon utakmice slijedilo je veliko slavlje uz već poznate stihove “Za Zasadbreg sve, i dušu i srce…”.

U četvrtfinalu ih čeka Bratstvo iz Jurovca, a domaćin će biti odlučen ždrijebom. Susret će se igrati na proljeće 2020. godine.

preneseno s: www.msmreza.com.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content