Udruga mladih Mali Mihaljevec i ove godine organizirala Veselu školu nogometa za 170 mališana

Više od 170 djevojčica i dječaka u dobi od 2 do 12 godina sudjelovalo je u zanimljivim aktivnostima, a o njima su brinula 24 educirana trenera

Sportski tereni Nogometnog kluba Mali Mihaljevec ovoga su tjedna ispunjeni dječjom igrom i brojnim događanjima zahvaljujući „Veseloj školi nogometa“ koju sedmu godinu za redom organizira Udruga mladih Mali Mihaljevec. Više od 170 djevojčica i dječaka u dobi od 2 do 12 godina sudjelovalo je od 26. do 30. kolovoza 2019. godine u zanimljivim aktivnostima, a o njima su brinula 24 educirana trenera.

Predsjednik Udruge mladih Mali Mihaljevec Filip Mikolaj zahvalio je svima koji su i ove godine bili dijelom vesele škole nogometa i svima koji su pomogli u organizaciji. Djeca iz cijelog Međimurja uživala su zabavnim igrama s loptom, a posebna pozornost posvećena je i razvoju motoričkih sposobnosti djece.

Pored sporta, polaznici škole upoznali su se sa svakodnevnim radom policijskih službenika i vatrogasaca zahvaljujući pripadnicima Policijske uprave međimurske te Javne vatrogasne postrojbe Grada Čakovca, DVD-a Čakovec i mjesnog DVD-a Mali Mihaljevec koji su ih posjetili.

Svim sudionicima škole dodijeljena su priznanja, a samom zatvaranju nazočio je načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je pohvalio odličnu organizaciju Udruge mladih Mali Mihaljevec.

Međimurska županija, Općina Sveti Juraj na Bregu kao pokrovitelji te brojni sponzori omogućili su da i ovogodišnja petodnevna Vesela škola nogometa bude besplatna za svu djecu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content